Álláslehetőség spanyol- és angoltudással


Transcom, álláslehetőség spanyol nyelvtaudássalKamatoztasd a spanyolod! A Transcom spanyol- és angoltudással rendelkező ügyfélmenedzsert keres repjegyértékesítés területre a XI. kerületi irodájába. Olvasd el, hogy te vagy-e az ideális pályázó és milyen feladatok várnak a leendő munkatársra. Mivel a pozíció betöltéséhez a folyékony (felsőfokú) nyelvtudás mellet a középfokú angol is elengedhetetlen, az álláshirdetést angolul olvashatjátok:

Bővebben

Önkéntes munka Spanyolországban


Valencia, önkéntes munka SPanyolországbanEz alkalommal Szép Judittal készítettünk interjút, aki az Európai Önkéntes Szolgálat keretében 2009-ben 9 hónapot töltött Spanyolországban, Valenciában. Ha Téged is érdekel, hogy miként lehet megpályázni önkéntes lehetőségeket Spanyolországba és milyen feltételekkel lehet részt venni az EVS programban, olvass tovább! 

Bővebben

Spanyol munkamorál


spanyol korhaz, MAdridTényleg olyan lazák a spanyolok? Tényleg nem törik össze magukat a munkában? Tényleg nem stresszesek? M. Ágit kérdeztük a témában, aki fél éves szakmai gyakorlatát egy madridi kórházban töltötte, spanyol kollégák társaságában.

Bővebben

Álláslehetőség spanyolországi túrán


 munkavállalás SpanyolországbanA Világexpedíció spanyolul és angolul is jól beszélő érdeklődőket keres az alábbi állásokra: szakmai tapasztalattal rendelkező vágó /operatőr/ szerkesztő-riporter, műsorvezető munkatárs és önkéntes.

Bővebben

Magyarok Andalúziában


Magyar munkavállalók Spanyolroszágban, munka SpanyolországbanHa már foglalkoztat egy ideje a spanyolországi munkavállalás, de még nem mertél belevágni a nagy kalandba, ez az interjú neked (is) szól. Martin Anna és Jónás Csaba évek óta Spanyolországban élnek, és megosztották velünk történetüket, a kiköltözés, a munkavállalás nehézségeit, szépségeit.

                                                                                                                                                                                                                       

Bővebben

A Spanyol Portál kiközvetít Téged au-pairként Spanyolországba

A Spanyol Portál kiközvetít Téged
au-pairként Spanyolországba 

aupair munka Spanyolországban, Spanyol portálItt megtalálod a részleteket, hogy mi szükséges ahhoz, hogy au-pairként dolgozhass Spanyolországban és mellette nyelvet tanulhass! Ha úgy érzed, hogy szeretnél hosszabb időre kimenni, jelentkezz nálunk, a Spanyol Portál kiközvetít Téged egy spanyol családhoz! 

 

 
Bővebben

Au-pairként Spanyolországban II. rész: Spanyolország mely részére menjek au-pair-nek

Au-pairként Spanyolországban II. rész:

Spanyolország mely részére menjek au-pair-nek 

Spanyolország régióiAmikor au-pairnek jelentkezel van lehetőséged választani, hogy Spanyolország mely részét preferálnád, esetleg konkrét városokat is megjelölhetsz. Ha viszont még nem voltál Spanyolországban (vagy csak rövid ideig, nyaralni), akkor nem biztos, hogy olyan könnyű ezt eldönteni, hiszen egy elég nagy országról van szó és régiónként nagy különbségek lehetnek. A teljesség igénye nélkül most azt fogjuk végigzongorázni, hogy mit érdemes figyelembe venni a terület kiválasztásakor.

Bővebben

Au-pairként Spanyolországban I.rész

Au-pairként Spanyolországban I.rész 

Au-pair munka SpanyolországHa főiskolás/egyetemista vagy, vagy legalábbis nagyjából ebbe a korosztályba tartozol, egy óriási lehetőség van a kezedben: huzamosabb időt tölthetsz úgy Spanyolországban, hogy nem megy rá a gatyád. Persze meggazdagodásra se számíts, maximum a nyelvtudásod terén. De kell ennél több?

Bővebben

Pénztárcakímélő nyelvtanulás Spanyolországban


Spanyolországba készülökSzeptember 24-én
(szombaton) három olyan lehetőségről hallhatsz a Spanyolországba készülök rendezvénysorozatunk 1. részén, mely kevesebb anyagi befektetést igényel és mégis hosszabb tartózkodást tesz lehetővé anyanyelvi környezetben. (Spanyolországban)

Bővebben

Álláslehetőség spanyol és angol nyelvtudással


Álláslehetőség angol és spanyol nyelvtudássalHa számviteli területen szeretnél elhelyezkedni, beszélsz spanyolul ÉS angolul, érdemes pályáznod az alábbi állásra. Tárgyi eszköz könyvelőt keresnek budapesti multinacionális vállalat Shared Service Ceneterébe spanyol és angol nyelvtudással.

Bővebben

Önkéntes lehetőség Spanyolországban


Úton egyesület önkéntes munkalehetőség SpanyolországbanUtolsó pillanatban kaptuk a hírt, hogy több spanyol szervezet is önkéntest keres. A
jelentkezési határidő május 22.! Ha érdekel a szociális szféra, 18 és 30 év közötti vagy, szeretnél kulturális területen vagy idősekkel, fiatalokkal vagy mentálisan sérült emberekkel, romákkal foglalkozni Spanyolországban önkéntesként, kukkantsd meg a részleteket és jelentkezz gyorsan!

Bővebben

Spanyoltudás - álláslehetőség


Állások nyelvtudássalSzámos munkalehetőségnél előny, vagy inkább elvárás a nyelvtudás, de léteznek olyan állások is, ahol az elsődleges kérdés a spanyol nyelvtudás, mert az a munka nyelve, holott magyarországi lehetőségekről beszélünk.

Bővebben

Önkéntest keresnek Pamplonába


önkéntes munka SpanyolországbanÚjabb lehetőség önkéntes munkára Spanyolországban! Viszont a jelentkezési határidő mindjárt lejár, úgyhogy ha komolyan érdekel, tegyél félre mindent és jelentkezz gyorsan! Nézzük a részleteket, feltételeket:

Bővebben

Álláslehetőség spanyolosoknak


munkaAmerikai tulajdonú, multinacionális, informatikai céghez keresnek spanyol nyelvtudással rendelkező munkaerőt Budapesten. A pozíció betöltéséhez nem szükséges informatikai végzettség, de elengedhetetlen a téma iránti affinitás és hajlandóság a tanulásra illetve a spanyoltudás. (külföldi állampolgárok is pályázhatnak). Nézzük, hogy mik a munkafeladatok:

Bővebben

Munka Mallorca szigetén


Munka MallorcaEzen a héten egy magyar lánnyal beszélgetünk, aki fejébe vette, hogy összepakol és annak reményében, hogy Spanyolországban fog élni és dolgozni egy darabig, felült a repülőre és irány Spanyolország! jeligével nekivágott a kalandnak.

Bővebben