Loading color scheme

Destino México

2021. március 5-6-án egy virtuális utazásra invitálunk Mexikóba, a Spanyol és Latin-Amerikai Fesztivál Napok keretében, Destino México címmel. Péntek, szombat este (spanyol nyelvű) előadásokkal és interaktív programokkal várunk az online térben, hogy belekóstolhass Mexikó ezerarcú világába.

 destino mexico bandera

 A Granada Nyelviskola online rendezvényén Magyarországon élő mexikói spanyoltanárok mesélnek majd arról, hogy milyen volt Mexikó régen és mennyiben más ahhoz képest most, milyen téren változott a legtöbbet. Szó esik majd a zenei világról is, jellemző hangszereikről, formációikról és arról, hogy milyen szerepet tölt be a zene a mexikóiak életében.  

Az előadók között üdvözölhetjük Pintér Adriennét is, spanyol nyelvtanárt, aki hosszú éveket töltött Mexikóban és a márciusi online fesztiválon egy kézműves műhelybe kalauzol el minket, ahol filléres dolgokból művelnek csodákat.

frida mexico

A prezentációkat követően interaktív programok következnek: műsorra tűztünk egy Frida Kahlo workshop-ot illetve egy irányított beszélgetést is, ahol a résztvevők kérdezhetnek, megoszthatják véleményüket, beszélgethetnek a hallottakról. (Lehetőség van arra is, hogy csak az előadásokra váltsál belépőt.)

A program spanyol nyelven zajlik, tolmácsolás nélkül, így A2-es nyelvi szinttől ajánlott. Ha nem vagy biztos benne, hogy spanyoltudásod megüti ezt a szintet, kukkants bele egyik előadónk, Camilo (Mexikó) videójába a fesztivál oldalán, ahol minden egyéb részletet is megtalálsz. 

Destino México, fesztivál, spanyol

flamenco kviz banner

mala leche