Spanyol oktatás Miskolcon

Spanyol oktatás Miskolcon


Szabó Leontina vagyok, Venezuelában és Spanyolországban éltem, anyanyelvi szinten beszélek spanyolul. Spanyol korrepetálást vállalok Miskolcon és környékén bármilyen korosztálynak, kezdő szinttől a haladóig, beszéd- és szókincsfejlesztés, szövegértés, nyelvtani rendszerezés vidàm környezetben.

Egyéni vagy csoportos foglalkozás is lehetséges. (45perc 1800ft/fő, 60 perc 2000ft/fő)

A részletekért kérem, írjon e-mailt vagy hívjon bizalommal. 

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. tel.: 36-20/222-22-62

 

Hirdetés info

Spanyol tanároknak ingyenes az apróhirdetés.

A megjelentetni kívánt anyagot küldd be az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre! 

 

¡Spanyol Neked!

¡Spanyol Neked!

Vidám, változatos, beszédcentrikus magánórák a belvárosban! Ha bármilyen vizsgára készülsz, vagy csak kedvtelésből tanulod a spanyolt, várlak sokéves tanítási tapasztalatommal, hatékony módszereimmel és sok szeretettel. :) Az első ismerkedős alkalom ingyenes és minden kötelezettség nélküli!

További részletekért feltétlenül nézd meg a http://www.facebook.com/SpanyolNeked oldalamat és várom hívásodat (+36 30/323 16 33) vagy leveledet (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).

Tanulj spanyolul!

Tanulj spanyolul! 

spanyol oktatás, spanyol tanítás, spanyol portál Spanyolt tanítok nagy tapasztalattal, vidám, stresszmentes órákon Budapest belvárosában vagy online.Tanítok általános, üzleti és idegenforgalmi spanyolt is, a kezdőtől egészen a felsőfokú nyelvvizsgáig, kicsiknek, nagyoknak, bevált módszerrel, sok beszélgetéssel, változatos tananyagokkal, célirányosan! Várom jelentkezésed a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen

Spanyol órák Schaffer Zsófival

Visszavonva

Spanyol órák Schaffer Zsófival 

Spanyol tanítást vállalok kezdőtől egészen a haladó szintig. Jelentkezz bátran ha egy kis segítségre lenne szükséged, felfrissítenéd a tanultakat, nyelvvizsgára készülsz vagy csak szeretnéd megismerni ezt a hihetetlenül izgalmas nyelvet. Tanulj a saját igényeidhez igazodva! Érdeklődj a 0630543-22-72 telefonszámon vagy írj a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..


 

Egyéni és kiscsoportos spanyol oktatás, Király Katalin

Spanyol oktatás minden szinten

Egyéni és kiscsoportos spanyol oktatás minden szinten, rugalmasan és hatékonyan, a város több pontján. Nincs lehetetlen, csak eltérő igények. Díjazás megegyezés szerint.  

Érdeklődni lehet: 0670/347 6288  vagy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Uruguayi nyelvtanárnő

Uruguayi nyelvtanárnő

Spanyol anyanyelvű, kétdiplomás, tizenegy éve Magyarországon élő uruguayi vagyok.
Spanyol tanítást/társalgást/felkészítést nyelvvizsgára vállalok Budapesten.

Érd.: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  Tel.: 30-328-21-27 (María Elena Szilágyi Chebi)

A

11 éve spanyol

A spanyol nyelv tanításával foglalkozom 11 éve. Jól fel tudlak készíteni nyelvvizsgára, érettségire teljesen az alapoktól kezdve. Bp. belvárosában, a Kálvin térnél tanítok. Kezdõként is hívj bátran 06-70-3171554

Argentínában

Argentínában élt

diplomás, lelkes, fiatal lány vállal spanyol tanítást elérhetõ áron.

Telefon: 06/20-577-5465

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Felsõfokú nyelvtudással

Spanyol kezdőknek és középhaladóknak

Felsõfokú nyelvtudással spanyol oktatást és korrepetálást vállalok kezdõknek és középhaladóknak Budapesten, 2500 Ft/90 perc. T.: 20/9124828.

Spanyol

Spanyol

Hét év spanyol nyelvterületen töltött külszolgálat után több éve tanítok fõleg kezdõket, érettségire vagy középfokú nyelvvizsgára készülõket illetve leendõ külföldi munkavállalókat. A tematikát igény szerint a beszéd, a szókincs és a nyelvtan megfelelõ súlyozásával állítjuk össze.

Az egyéni órákat a Komjádi uszoda közelében (II. Zsigmond tér ) adom, 1500 Ft/45 perc áron. Tel: 06 30 2616367 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. (Farkas Zsuzsa)

Beszélgetõs spanyol órák!

Beszélgetõs spanyol órák!

Sziasztok! Daniel Manriquez vagyok, Chile-bõl érkeztem. Kifejezetten beszédkészséget fejlesztõ, társalgó spanyol órákat vállalok. (magyarul nem beszélek egyelõre) Írj, ha egy kis gyakorlásra van szükséged! Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Spanyol a Klinikáknál

Spanyol a Klinikáknál

Spanyol nyelvi magánórák a Klinikák metrómegállónál fiatal nyelvtanárnõtõl. Minden szinten, minden nyelvvizsgára (Rigó, BME, DELE, Corvinus, külker, BGF idegenforgalmi stb.)! A lelkiismeretes tanításnak köszönhetõen a tanítványok elsõre átmennek a nyelvvizsgán! A házi feladatok javítását órán kívül végzem, így ezzel sem megy az idõ a beszélgetés-centrikus órákból. Hívj, egy próbát megér! Valastyánné Nagy Veronika Mobil: (30) 245-1215, telefon: (1) 215-7133, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Elkötelezett és hatékony tanulás 

Elkötelezett és hatékony tanulás 

Fiatal, rugalmas, mégis több, mint tízéves tanítási tapasztalattal rendelkezõ, több diplomás nyelvtanárnõ vagyok; a teljesen kezdõ szinttõl a felsõfok utáni társalgásig mindenféle órát szívesen vállalok, (szak)nyelvvizsgákra, érettségire is nagy gyakorlattal készítek fel. Az órák a diák egyéni céljainak megfelelõ módszer(ek) alkalmazásával zajlanak. Kuriózum, hogy lektorálást, tolmácsolást, fordítást is tanítok. 16 év feletti korosztály jelentkezését várom, helyszín: a Nyugati Pu. közvetlen környéke. Óradíj: a tanulás gyakorisága, célja függvényében rugalmasan alakul. Két-három fõ esetén az óradíj nem változik. Szeretettel várom a megkereséseket a következõ címen: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Spanyol Kecskeméten

Spanyol Kecskeméten

Spanyol nyelv oktatását vállalom Kecskeméten. Alapoktól, gyerekeknek, felnötteknek, beszédcentrikus órák, vizsgákra való felkészítés...(kint éltem Spanyolországban és Mexikóban, valamint német szakos egyetemista vagyok). 2500 Ft/óra

Jelentkezéseket ide várom: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Spanyoltanítás Miskolcon!

Spanyoltanítás Miskolcon!

Külföldön szerzett tapasztalattal spanyol nyelv tanítását vállalom középfokig Miskolc területén belül 1000Ft/60 perc áron. Szabó Anett, Telefon : 06 70 282 24 00

Spanyoloktatás

Spanyoloktatás

Spanyol nyelvbõl nyelvoktatást, nyelvizsgára, érettségire való felkészítést vállalok minden szinten külföldön szerzett tapasztalattal! 2500Ft/óra

Hívj bármikor: 30-358-7788 vagy írj e-mailt: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sziasztok! szükséged lenne egy magántanárra aki felkészít érettségire,nyelvvizsgára, esetleg a spanyolországi kitelepülésre, korrepetálna, vagy ha "csak a nyelv...

Sziasztok!

Spanyol szakos egyetemista vagyok,ha szükséged lenne egy magántanárra aki felkészít érettségire,nyelvvizsgára, esetleg a spanyolországi kitelepülésre, korrepetálna, vagy ha "csak úgy" érdekel a nyelv...
Hívjál nyugodtan!;) 06-20-3975939, vagy emailben:Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.(Kerékgyártó Áron)